Blog/Nieuws

Word jij een nog betere B2B Marketingexpert in het eerste kwartaal van 2013?

Wil jij graag op stoom komen in het nieuwe jaar? Dan bieden we speciaal voor jou deze maand een combikorting bij inschrijving op zowel de spotONvision Masterclass ‘Van lead naar klant’ die in het voorjaar plaatsvindt, als op het B2B Marketing Forum van 14 maart a.s. in De Overkant in Amsterdam.

De masterclass is een dagprogramma waarin je leert over:

  • Het denken vanuit de koper en het koopproces
  • Het inzetten van de juiste content in de juiste fase van het koopproces
  • Hoe het lead management proces in elkaar zit, van genereren, tot nurturen tot conversie
  • Het verbeteren van de samenwerking tussen sales en marketing
  • Welke technologie hierbij kan ondersteunen

Het B2B Marketing Forum is een dagprogramma vol inspiratie en interactie

Met sprekers als Nick Southgate (Buyer expert), Mike Volpe (Hubspot) en Meta Karagianni (Sirius Decisions) en case studies van echte marketeers zoals jij en wij. Met een ontbijt voor de vroege vogels en een borrel aan het einde. Volop plezier, kennis en leerzame momenten.

De reguliere prijs van beide events los is 695,- euro voor de hele dag. Bij inschrijving voor beide events bieden we een korting aan en kun je voor 999,- euro in plaats van 1390,- euro investeren in heel veel kennis in zeer korte tijd. Deze aanbieding is geldig tm 30 januari (of eerder, als de masterclass is uitverkocht).

Hoe het werkt?

Zodra je je inschrijft voor het forum en de masterclass, dan zal de korting automatisch verrekend worden met de rekening van de masterclass.

Eerdere deelnemers aan de masterclass

Nord van de Mosselaer, Content & Channel Marketing Manager bij Vodafone: “Ik vond de masterclass heel interessant: inspirerende sprekers en inhoudelijk erg goed. De complexe inhoud werd op laagdrempelige en zeer begrijpelijke manier gedeeld met de deelnemers. Top dag!”

Nathan Kotek, VP Marketing & Analyst Relations bij Service2Media: “Ik vond het een uitstekende sessie. Het behoort tot de absolute top op het gebied van B2B marketing in Nederland. De masterclass was pragmatisch van het begin tot het eind”. 

Mylène Baggerman, Marketeer bij Unit4: “Ik vond het een leerzame en boeiende dag met enthousiaste sprekers! Je ziet de bevlogenheid en dat werkt aanstekelijk!”