Blog/Nieuws

Wie maakt een Remarkable Blogpost?

Seth Godin. Visionair. Handelsreiziger in paarse koeien. Marketing guru. Bloggende godheid, scribent, spreker, althans voor sommigen.

Zo is het wel weer genoeg geweest. Het mooie aan dit verhaal: hij komt naar Nederland. Om te spreken, natuurlijk. Eerder hadden wij al aan enkele bloggers gevraagd zich aan te melden om vijf vrijkaarten te winnen voor dit B2B marketing event.

Dat is niet alles. Na afloop is er een Q&A met Seth Godin himself. Er is één plek gereserveerd voor een van deze vijf bloggers. Je voelt hem al aankomen: met een competitie bepalen wij van het B2B Marketing Forum wie Godin mag Q&A’en. A once in a lifetime opportunity…

Dit zijn de spelregels:

  • Het thema is – op zijn Godin’s – Be Remarkable of Invisible in 2010.
  • Vertel met een bijzondere blogpost (gebruik video, slideshare, of weet ik het wat voor origineels) hoe Seth Godin jou heeft beïnvloed.
  • Link naar B2B Marketing Forum en laat het ons even weten.
  • Wij plaatsen de blog door op B2B Marketing Forum.

De anonieme jury – omkopen is niet toegestaan – zal bepalen wie de Q&A mag bijwonen. Kans bestaat dat er zo nu en dan een #twtpoll tegenaan gegooid wordt – uiteraard om te kijken hoe de crowd de blogs waardeert! Buzz=punten scoren ;-).