Blog/Nieuws

Wegens succes herhaald: twee masterclasses in september

masterclassWegens succes organiseert spotONvision in september weer twee masterclasses. B2B-maketeers die hun marketing naar een hoger niveau willen tillen, mogen deze masterclasses niet missen!

18 september: Masterclass ‘Starten met Marketing Automation’

Wil jij de buy-in krijgen voor jouw (content)marketingideeën,  leads perfect nurturen en een hoge kwaliteit leads aan sales geven? Dan is Marketing Automation een onmisbare tool voor jou. In deze masterclass leer je wat Marketing Automation is, hoe het werkt en welke aanbieders van Marketing Automation van belang zijn. Ook hoor je hoe andere bedrijven Marketing Automation succesvol inzetten in hun B2B-marketingstrategie.

24 september: Masterclass ‘Contentmarketing voor gevorderden’

Steeds meer B2B-marketeers beseffen dat contentmarketing dé weg is om effectieve dialogen met prospects aan te gaan en leads te genereren. Heb jij contentmarketing al aardig onder de knie en wil je de volgende stap maken? Volg dan deze masterclass. Leer hoe je content op het perfecte moment in het kooptraject aanbiedt, wat ‘content mapping’ is en hoe je leads over een langere tijd kunt nurturen.