Blog/Nieuws

Terugblik op ‘The Great Journey’

Het is weer achter de rug en jawel wij zijn alweer aan het nadenken over volgend jaar. Maar nu eerst willen we je hartelijk bedanken voor je deelname aan het Forum van 14 maart jl. Wij hopen dat je het een inspirerende dag vond.

Thank you image

Organisatoren Shimon Ben Ayoun en Ingrid Archer hebben een korte ‘Thank you’ film gemaakt.

De foto’s van het evenement zijn te zien op Flickr.

Een kort videoverslag van het B2B Marketing Forum staat nu online. Ook zijn er gedurende de dag, meerdere interviews afgenomen met sprekers. Deze zijn te bekijken op ons Youtube kanaal. Hier vind je ook de videointerviews die de MT Mediagroep heeft gemaakt, over het perspectief van de koper.

De presentaties vind je terug op Slideshare.

En de persberichten die in de week van het Forum werden verstuurd kun je ook nog eens nalezen op de site van B2B Marketing Forum.

Tot slot kun je het Business Buyer Insights 2013 onderzoek downloaden op onze website. Dit onderzoek is uitgevoerd door spotONvision en TNS NIPO en richt zich op de koper. Het onderzoek biedt inzicht in de manieren waarop een business buyer zich orienteert voor een aankoop.

Editie 2014

Zoals gezegd, wij zitten niet stil en wij hopen dat jij dat ook niet doet. Heb je verfrissende inzichten voor volgend jaar, of heb je vragen? Laat het ons weten via info@b2bmarketingforum.nl