Blog/Nieuws

Strakke pitches, main stage: op jacht naar de Young Talent B2B Marketing Award

Op 19 maart 2019 tijdens het B2B Marketing Forum presenteren jonge marketingtalenten in teams hun plan van aanpak. Op basis van strakke pitches op de ‘main stage’ nemen zij het publiek mee in hun multimediale innovatieve B2B case-oplossing.

 

Wat er aan vooraf gaat: De B2B marketing case

Op vrijdag 1 maart wordt een complexe B2B-case bekend gemaakt en gaan 25 marketingtalenten in teams aan de slag met de case tijdens het B2B-experiment. Op locatie van SCHAAL+ in Utrecht gaan de teams aan de slag met het experiment onder begeleiding van coaches en juryleden.

In de snelkookpan, zeg maar zo: keihard werken om tot het meest innovatieve én meetbare B2B-marketingplan te komen gericht op het winnen van de Young Talent B2B Marketing Award. Aan het eind van de dag maakt de jury bekend welke twee teams hun plan mogen pitchen op het B2B Marketing Forum en nog in de race zijn voor de award.

Gastjurylid Liesbeth van Zeeland, over het nieuwe initiatief: “Ik geloof in nieuwe en vernieuwende marketing. Dat heb ik vorig jaar met #dekoplopers laten zien, de campagne waarmee Holla Advocaten de B2B Marketing Award 2018 won. Ik ben dan ook ontzettend nieuwsgierig naar de dag van het experiment en de plannen waarmee de talenten komen. Mijn verwachting is hooggespannen.”