Blog/Nieuws

Sprekers en Programma B2B Marketing Forum rond

Dankzij de input en feed back van velen, kunnen we met trots melden dat we naast Seth Godin, nu ook de andere sprekers en topics hebben vastgesteld. Natuurlijk merken we dat Seth Godin een enorme aantrekkingskracht heeft, maar uiteindelijk willen we meer bieden dan 1 keynote en willen we een gevarieerd programma bieden waarin sprekers uit het echte B2B marketing-leven kennis delen.

Vandaar dat we trots zijn op onze dagvoorzitter, Martijn Aslander, die bekend staat als lifehacker, en als je je afvraagt wat dat dan is, kijk eens op de site lifehacking.nl. We organiseren ook een inspiratiesessie, waar overigens slechts een beperkte groep deelnemers aan kan meedoen, omdat het een interactieve sessie wordt over de ins en outs van leads, over segmentatie, over leads genereren en nurturing. Neem gerust je eigen voorbeelden mee en deel dit met ervaren B2B marketing managers.

Er is teveel om op te noemen; we zullen in de komende weken de sprekers nader toelichten of zelf aan het woord laten.


Comments

  1. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Vera Kops, B2B Marketing Forum. B2B Marketing Forum heeft gezegd: Sprekers en programma B2B Marketing Forum rond http://bit.ly/5Go0gW […]