Blog/Nieuws

spotONvision en Emerce presenteren: de 10e editie van het B2B Marketing Forum

Op 19 maart 2019 vindt de 10e editie van het B2B Marketing Forum plaats. Het succes van het intiatief én de verjaardag zijn aanleiding geweest om het evenement nog krachtiger neer te zetten. Vandaag werd dan ook niet alleen het thema van het Forum bekend gemaakt maar ook de samenwerking tussen Emerce en spotONvision.

 

Ingrid Archer, Director Clients Strategy & Success en mede-oprichter van spotONvision en van het B2B Marketing Forum: ’De 10e editie van het Forum staat in het teken van Game Changers. In de afgelopen 9 edities van het Forum raakten de keynote sprekers belangrijke thema’s die keer op keer marketing in een ander daglicht zetten. Het spel rondom de klant blijft immers veranderen. Dit is zichtbaar in de manier waarop marketingteams werken, in de technologie die we gebruiken en in de samenwerking tussen sales en marketing. Kortom, het is tijd om onze learnings uit te buiten, met onze blik gericht op de toekomst’.

Voor spotONvision is Emerce een bekende partij waarmee al eerder werd samen gewerkt. Over de gezamenlijke organisatie van het Forum vertelt Shimon Ben Ayoun, mede-oprichter van het B2B Marketing Forum en van spotONvision: We streven met het B2B Marketing Forum hetzelfde doel na, namelijk een hoogwaardig platform bieden waar B2B marketing en communicatie- en sales managers samenkomen voor kennis, ervaring en inspiratie. Een logische samenwerking om de B2B-community nog beter te voorzien in haar behoefte’.

Gijs Vroom, Managing Director van Emerce voegt hieraan toe: ’spotONvision heeft met B2B Marketing Forum de afgelopen jaren een kwalitatief hoogstaand event neergezet in de groeiende digitale B2B markt. We zijn dan ook trots dat we het evenement mogen toevoegen aan de Emerce portfolio. Op naar een prachtige jubileumeditie’.

Over ‘Game changers in B2B’: omdat het spel rondom de klant blijft veranderen

Terugkijkend op 10 jaar B2B marketing zien we hoe het spel blijft veranderen. Dit is zichtbaar in de manier waarop we werken, in de technologie die we gebruiken en de samenwerking van sales en marketing. We komen van ver, van het concept van permissiemarketing met Seth Godin in 2010 tot de daadwerkelijke permissiemarketing met GDPR in 2018 en de gevolgen ervan.

De rol van sales en marketing is veranderd door nieuw gedrag van de koper, en marketing staat allang niet meer los van sales. Marketing voegt nu waarde toe in het hele koopproces. Sales enablement is niet meer weg te denken.

We hebben nieuwe technologieën geïmplementeerd; een game changer in alles wat we doen. Deze technologie speelt in de toekomst een nog veel grotere rol. En, naast het feit dat klantgedrag is veranderd, heeft de toepassing van technologie een blijvende impact op de manier waarop marketingteams werken.

De 10e editie van het B2B Marketing Forum op 19 maart 2019 is een festival waarin alle game changers bij elkaar komen. Met onderzoek, inspiratie en B2B-cases in een setting om nooit te vergeten.

B2B Marketing Forum is een initiatief van B2B marketingbureau spotONvision & Emerce

Over spotONvision
spotONvision helpt organisaties met het verhogen van omzet. Als modern B2B-marketingbureau zetten zij zowel data als demand generation strategieën in. Zo ontwikkelt spotONvision geïntegreerde sales- en marketingprogramma’s die passen bij de business van hun klanten.

Zij ondersteunen marketing- en salesteams met programma’s waarbij leads en klanten aan de hand worden genomen door hun klantreis. Dit doen zij met lead generatie, lead nurturing, sales enablement en klantmarketing.

Over Emerce
Emerce is een multichannelplatform over online business en marketing. Emerce biedt beslissers in e-business inspiratie en kennis. Dat gebeurt op verschillende manieren. Het platform Emerce omvat het magazine dat 6 keer per jaar verschijnt, speciale edities zoals de Emerce 100, eGuide, de nieuwssite, e-mailnieuwsbrieven, webseminars, RSS-feeds, mobile en evenementen zoals Emerce eDay en The Social Conference en Digital Marketing Live! Emerce organiseert daarnaast awards zoals Dutch Interactive Awards en Website van het Jaar. Emerce opleidingen leidt de e-business professionals op tot vooraanstaande innovators.