Blog/Nieuws

Sparren met jouw persoonlijke B2B-coach?

Lijkt het je leuk om eens 10 minuten met een expert van gedachten te wisselen over jouw uitdagingen? Of te sparren met één van onze B2B marketing coaches? Dat kan ook dit jaar weer tijdens het B2B Marketing Forum.

Je kunt je ter plekke inschrijven voor een 1:1 coaching sessie met één van de B2B marketing coaches:

Meer halen uit je contentmarketing en marketing automation?Yvette Gietelink
In gesprek met Yvette Gietelink, Senior Marketing Project Manager bij spotONvision

Yvette is een gedreven marketing professional met veel ervaring op het gebied van content mapping, content creatie en marketing automation. Ze kan je uitleggen hoe je meer kunt halen uit je contentmarketing.

Hoe maak je jouw marketing meetbaar?Adwin Gerritsen
Quality time met Adwin Gerritsen, Senior Marketing Performance Management Consultant bij spotONvision

Adwin helpt marketing meetbaar te maken bij bedrijven en de marketingactiviteiten aan te sluiten op de bedrijfs- en marketingstrategie van bedrijven. Kan jij je marketing al goed meten? Ga in gesprek met Adwin om hier meer over te weten te komen.

ShimonBenAyounHoe creëer je demand in B2B?
Ontmoet Shimon Ben Ayoun, mede-oprichter van spotONvision.

Shimon daagt marketeers uit om anders te denken. Met zijn jarenlange ervaring weet hij veel over de inzet van demand generation en het dichten van het gat tussen marketing en sales. Ook kan Shimon met je in gesprek over de mogelijkheden die marketing automation en andere technologieën bieden.

De B2B klant en koper centraal; hoe doe je dat?Jessica van Rijn
Ontmoet Jessica van Rijn, Senior Sales & Marketing Consultant bij spotONvision.

Jessica weet veel over het in kaart brengen van je koper, je klant en hun journeys. Als je dan een stapje verder wilt, kan Jessica ook met je van gedachten wisselen over hoe je deze kennis kunt toepassen in al je marketingcampagnes.

 

Let op: Er staat een kookwekker op tafel en die loopt na 10 minuten af. Hopelijk net genoeg tijd om kort over een onderwerp van gedachten te wisselen.