Blog/Nieuws

SCHAAL+ en spotONvision presenteren het Young Talent B2B Marketing Experiment

De 10de editie van het B2B Marketing Forum wordt innovatiever dan ooit met het Young Talent B2B Marketing Experiment en de Young Talent B2B Marketing Award. Een initiatief van spotONvision en SCHAAL+.

Jonge marketingtalenten, geselecteerd door SCHAAL+, moeten in één dag tot de meest innovatieve oplossing voor een complex B2B-marketingvraagstuk komen: het Young Talent B2B Marketing Experiment. Geen oplossing is te gek zolang de uitkomst meetbaar bijdraagt aan de organisatiedoelstelling.

Op 19 maart tijdens het B2B Marketing Forum presenteren de SCHAAL+ talenten in teams hun plannen. Op basis van strakke pitches op de ‘main stage’ stemt het publiek op meest innovatieve oplossing voortkomend uit het Young Talent B2B Marketing Experiment. Zo wordt de allereerste winnaar van de Young Talent B2B Marketing Award bekend.

Ingrid Archer, mede-eigenaar spotONvision en Director Clients, Success & Strategy: ‘Ik ben ontzettend blij dat wij met het B2B Marketing Forum een podium kunnen bieden aan jong marketingtalent. Innovatie, technologie en de door technologie beschikbare data zijn game changers in B2B gebleken die nu samenkomen in het Young Talent B2B Marketing Experiment en de te winnen award.’

Ment Kuiper, Marketing Coach bij SCHAAL+ en jurylid van de award: ‘Nu al ben ik trots op de talenten, dat zij mee durven doen aan deze complexe uitdaging. Het toont niet alleen talent, maar ook lef om je marketingplan aan de Nederlandse B2B community te presenteren. En er kan natuurlijk maar één team de Young Talent B2B Marketing Award winnen…’

Voorafgaand aan het Forum wordt op vrijdag 1 maart de B2B-case bekend gemaakt. Diezelfde dag gaan 16 marketingtalenten in 4 teams aan de slag met het B2B-experiment. In de snelkookpan, zeg maar zo: keihard werken om tot het meest innovatieve én meetbare B2B-marketingplan te komen gericht op het winnen van de Young Talent B2B Marketing Award. Aan het eind van de dag maakt de jury bekend welke twee teams hun plan mogen pitchen op het B2B Marketing Forum en nog in de race zijn voor de award.

Over de B2B Marketing Award

In 2010 introduceerde B2B marketingbureau spotONvision de B2B Marketing Award in Nederland. Voornaamste reden was om meer aandacht te krijgen voor B2B marketing in ons land. Tegelijkertijd was er een sterke behoefte om onderling goede voorbeeldcases en ervaringen in de business-to-business uit te wisselen om op die manier het werk- en denkniveau helpen te vergroten.

Over spotONvision

spotONvision helpt organisaties met het verhogen van omzet. Als modern B2B-marketingbureau zetten we zowel data als demand generation strategieën in. Zo ontwikkelt spotONvision geïntegreerde sales- en marketingprogramma’s die passen bij de business van hun klanten. We ondersteunen marketing- en salesteams met programma’s waarbij leads en klanten aan de hand worden genomen door hun klantreis. Dit doet spotONvision met lead generatie, lead nurturing, sales enablement en klantmarketing.

Over SCHAAL+

SCHAAL+ is in 2016 opgericht als zelfstandige zusterorganisatie van SchaalX en helpt organisaties bij de werving, selectie en integratie van jong digitaal talent. We bieden niet alleen toegang tot een netwerk van talentvolle young professionals, maar verzorgen ook de scholing en begeleiding om hen meteen op volle kracht mee te laten draaien in je organisatie. Zo dichten we de kloof tussen deze digitale generatie en de arbeidsmarkt van vandaag.