Blog/Nieuws

Ontvang 6 PE-punten voor je bezoek aan het B2B Marketing Forum 2019

Goed nieuws voor alle certified marketeers van NIMA, want de jubileumeditie van het B2B Marketing Forum is opnieuw toegevoegd aan de kennisactiviteiten voor de persoonscertificering van NIMA. Als je het B2B Marketing Forum op 19 maart 2019 bezoekt, word je beloond met 6 Permanente Educatie (PE) punten.

Vergroot je kennis

Als marketeer ben je nooit uitgeleerd. Het B2B Marketing Forum is de perfecte gelegenheid om je kennis te vergroten en te sparren met collega’s uit het vak. De 10de editie van het Forum staat in het teken van game changers in B2B. Je kunt deze dag inspiratie op doen tijdens een van de hands-on workshops of presentaties van internationale keynote sprekers. Bovendien kent NIMA 6-PE punten toe aan de certified marketeers die zich aanmelden voor het Forum. Door de NIMA-persoonscertificering kom je in aanmerking voor een erkende titel bij voldoende punten.

 

Over NIMA

NIMA maakt een onderscheid tussen vijf certified marketeers, namelijk: Register Marketeers, Senior Digital Professional, Senior Marketing Professional, Senior Communication Professional en NIMA Qualified Lecturer. Het behalen van PE-punten is de voorwaarde om de titel te mogen blijven gebruiken. NIMA organiseert ongeveer 60 events per jaar waarmee deze gecertificeerden hun punten kunnen behalen, maar stelt via gedegen accreditatie ook externe organisatoren in de gelegenheid deze punten aan te bieden. Het B2B Marketing Forum voldoet aan de gestelde voorwaarden voor PE-accreditatie door NIMA.