Blog/Nieuws

Ontbijt voor de vroege B2B vogels

B2B BreakfastDit jaar is het de eerste keer dat wij ook een ontbijt organiseren voor de deelnemers. Hiermee willen wij jou de mogelijkheid geven voor de sessies beginnen, al te netwerken, maar vooral de files voor te zijn! Om 8 uur ’s ochtends zal het “breakfast for champions” klaar staan. Tegelijkertijd heb je de kans nieuwe mensen te ontmoeten en bij te praten met bekenden. Wil jij ontbijten met mede B2B marketing, sales en communicatie professionals? Zet het dan vast in je agenda. Een week voor het event zullen we de inventarisatie doen.

De zon komt langzaam op, de dauw is nog op het gras, je bent de files voor, beter kan je de dag niet beginnen voor het B2B Marketing Forum. Met een prachtig uitzicht over het water van de IJ-oever in Amsterdam word je ontvangen door ons team en kan het feest beginnen. Genietend van een heerlijke kop koffie en verse croissants kun je alvast je kaartje uitwisselen met nieuwe vakgenoten, ideeën uitwisselen en kennis opdoen.

Ook is het het ideale moment om nog even het programma, de sprekers, casestudies en rondetafelsessies door te nemen. Bovendien zoals je ouders je altijd hebben verteld: “Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag”.