Blog/Nieuws

Ontbijt voor B2B Game Changers

Terwijl Ikea dit jaar het één euro-ontbijt op de schop nam, biedt het B2B Marketing Forum het nog steeds gratis aan. Ook dit jaar organiseren wij een ontbijtje voor de deelnemers. Hiermee willen wij jou de mogelijkheid geven om nog voor de sessies beginnen, al te netwerken, maar vooral de files voor te zijn! Vanaf 8:30 uur ’s ochtends zal het ‘Ontbijt voor B2B Game Changers’ klaar staan.

Tegelijkertijd heb je de kans nieuwe mensen te ontmoeten en bij te praten met bekenden. Wil jij ontbijten met mede B2B marketing, sales en communicatie professionals? Zet het dan vast in je agenda.

De zon komt langzaam op, de dauw ligt nog op het gras, je bent de files voor, beter kan je dag niet beginnen. Met een prachtig uitzicht over het water van de Maarsseveensche Plassen word je ontvangen door ons team en kan het festival beginnen.

Genietend van een heerlijk kop koffie en verse broodjes kun je alvast kennismaken met vakgenoten, ideeën uitwisselen en kennis opdoen. Ook is het een ideaal moment om nog even het programma, de sprekers, casestudies en masterclasses door te nemen. Bovendien is het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag en het is gratis.