Blog/Nieuws

NIEUW op het B2B Marketing Forum 2016: Meer diepgang met exclusieve masterclasses

MasterclassDe on-site masterclasses tijdens het forum op 17 maart geven een dimensie van een echt trainingsprogramma. We laten je niet ongeschoold en ongeïnspireerd naar huis gaan. Dit jaar organiseren we de masterclasses als toevoeging op het dagprogramma om tegemoet te komen aan de wensen van bezoekers van eerdere jaren: meer diepgang.

We hebben voor vier actuele onderwerpen gekozen en iedere masterclass wordt zowel ’s ochtends als ’s middags gegeven. Zo kun je zelf je ideale programma samenstellen:

Account Based Marketing

Wil je meer business halen uit je strategische klanten of key accounts? Reinier Willems van Leaseplan neemt je mee in de wereld van Account Based Marketing. De verwachting is dat Account Based Marketing (ABM) binnenkort één van de belangrijkste marketingbenaderingen wordt om de winstgevendheid van key accounts te verhogen.

Verbeter je klantretentie

Het is algemeen bekend dat het werven van nieuwe klanten veel meer tijd kost, dan het kost om meer business uit bestaande klanten te halen. Klantenbinding is hierbij zeer belangrijk en mag daarom niet onderschat worden.

De B2B Customer Journey

Onderzoek voorspelt dat 75% van de CMO’s binnen 3 jaar verantwoordelijk zal zijn voor de totale klanttevredenheid. Door alle verschillende marketingkanalen die we tegenwoordig gebruiken en door het toenemend aantal manieren waarop we met klanten kunnen engagen, is er meer dan ooit behoefte aan een geïntegreerde, holistische aanpak. Ingrid Archer van spotONvision en Rik ten Wolde van AFAS Software vertellen over hun customer journey aanpak.

Agile in Marketing

In een tijd van ongekende digitale mogelijkheden en snelheid zijn dingen als het meerjarenplan of afstemrondes voorbij. De veeleisende klant vereist bovendien een nieuwe visie op innovatie, een slimmere aanpak voor je marketing, een snellere manier van werken. Maar hoe? Agile marketing kan een antwoord bieden. Consultants Willemijn Schneyder en Paul Ligtenberg nemen je mee in de wereld van scrum en agile.