Blog/Nieuws

Nieuw boek van Seth Godin gisteren verschenen

Gisteren verscheen in de US het nieuwste boek van Seth Godin. Het boek getiteld Linchpin, zal binnenkort ook hier verschijnen met de titel ‘Onmisbaar’. Bovendien zal dit nieuwe boek tijdens het B2B Marketing Forum te verkrijgen zijn. Er is zelfs tijd voor handtekeningen, dus wie weet?

Godin heeft het in zijn boek over hoe wij ons eigen normen en waarden steeds maar aanpassen doordat we focussen op ‘geven aan anderen’ en ‘het aangaan van relaties’ in plaats van iets voor elkaar krijgen en escalaties aangaan.

We zoeken altijd maar naar menselijke relaties, terwijl we tegenwoordig onze persoonlijke kracht juist bouwen met creativiteit, positivisme en vrijheid. “When we agree to define our success on others’ terms, especially other people who don’t particularly like us and aren’t inclined to root for us, we’re giving in to resistance,” aldus Seth. Zie hier een interview met Seth Godin over zijn nieuwe boek.

” ‘Onmisbaar’ is verplichte kost voor iedereen die een belangrijke en invloedrijke positie voor zichzelf in zijn organisatie wil. Nu is de tijd om te beslissen: stilzitten, inschikken en (misschien) maar net meekomen, of: opstaan, opvallen en onmisbaar worden.” Aldus Managementboek.


Comments

  1. joris_lucius schreef:

    Got really excited about this book and ordered the book on Amazon
    Also check out this great interview with Seth Godin: http://mixergy.com/linchpin-lizard-seth-godin/