Blog/Nieuws

B2B Marketing Forum 2015: 3 redenen om nu in te schrijven!

admin-ajaxHet B2B Marketing Forum is elk jaar bijzonder en het bezoeken waard. Dit jaar maakt Keynote David Cooperstein zijn opwachting op het Forum. We zetten de voordelen nog even voor je op een rijtje. Nu inschrijven loont:

  1. Je ontmoet Keynote David Cooperstein, ex-Forrester analyst en bekend vanwege zijn visie op leidinggeven aan verandering  in marketing. Zijn statement: ”Marketing-Obsessed Marketers Need To Become Customer-Obsessed!”
  2. Omringd door B2B marketing- en communicatiecollega’s praat je ongelimiteerd bij met bekenden. Bovendien leg je gemakkelijk nieuwe contacten en wissel je van gedachten over trends en onderwerpen die aan de orde komen. Je doet inspiratie op die bijdraagt aan je marketingvisie!
  3. Als je je voor het eind van het jaar inschrijft dan profiteer je van de Early Bird korting en krijg je 100,- euro korting op de reguliere prijs.Je bent van harte welkom, alleen of met je collega, of met je hele afdeling! Een aantrekkelijke korting krijg je al wanneer je met z’n drieën inschrijft. Meer informatie over groepskortingen? Meer lezen over David Cooperstein?
    Marketing verandermanagement: naar een nieuw niveau!