Blog/Nieuws

Maak kennis met onze 1:1 B2B-coaches

Lijkt het je leuk om 10 minuten met een expert van gedachten te wisselen over jouw uitdagingen? Schuif dan aan tafel bij een van onze B2B Marketing Forum Coaches tijdens de lunchpauze op 13 maart in DeFabrique! Je kunt je ter plekke inschrijven.

In gesprek over jouw marketingstrategie?rsz_vincent_hooplot

Ontmoet Vincent Hooplot – Managing Director Hooplot Associates B.V.
Vincent is een marketingstrateeg met meer dan 20 jaar ervaring op internationaal vlak. Hij gelooft dat marketeers met creatieve en consistente marketingactiviteiten klanten kunnen winnen en behouden voor hun organisatie.

Meer weten over Sales Enablement?

harriet-morrisGa het gesprek aan met Harriet Morris – Head of Sales Enablement, Thomson Reuters
Harriet is hoofd Sales Enablement bij Thomson Reuters, waarbij zij de samenwerking tussen marketing, sales en de Sales Academy versterkt. Ze heeft diepgaande kennis en internationale ervaring opgedaan bij wereldwijde financiële bedrijven.

Wil je meer halen uit Twitter in B2B of wil je starten met Twitter?

eljaIn gesprek met Elja Daae – Frankwatching
Elja is business development en marketing adviseur. Ze werkt o.a. voor Frankwatching, is fanatiek blogster en manager van Frankwatching Webinars. Sinds 2010 organiseert ze de wekelijkse twitterchat #blogpraat, voor en door bloggers.

Blogging als tool inzetten in jouw marketingmix?

Freek 201210 minuten met Freek Janssen – Lewis PR
Freek is een PR-adviseur met een verleden in de journalistiek en een toekomst in bloggen. Hij gelooft in Brand Journalism, waarbij elk bedrijf een mediabedrijf is. Zijn expertise en ervaring is specifiek gericht op de IT, B2B- en financiële sector.

Meer halen uit je Contentmarketing?

edwin-vlemsQuality time met Edwin Vlems – Marketing Manager MCB
Edwin Vlems is Marketing Manager bij B2B-leverancier MCB. Daarnaast werkt hij part-time werkzaam om organisaties te helpen met inbound-/contentmarketing.

Creëer je ‘eigen’ sales & marketing methodiek

rsz_1photo_ben_mastboom_high_resolutionBlijf op de hoogte met Ben Mastboom – Eigenaar & CEO Mastboom Group
Ben is werkzaam geweest in diverse sales- en marketingposities bij grote internationaal opererende organisaties, het MKB en start-ups. Hij is altijd op zoek naar de ideale sales & marketingmethodiek.

Interesse?

Schuif dan aan tijdens de lunchpauze. Let op! Er staat een kookwekker op tafel en die loopt na 10 minuten af. Hopelijk net genoeg tijd om kort over een onderwerp van gedachten te wisselen.