Blog/Nieuws

LIVE B2B marketing webinar: De sleutel voor engagement met je klant

Ook in B2B marketing geldt: Eerst klantinzicht, dan relevante content: de dialoog volgt vanzelf! LIVE webinar op vrijdag 25 februari a.s. om 11:00 uur.

Om succesvol te zijn in B2B marketing moet je eigenlijk iedere klant of prospect als uniek individu benaderen. En vaak zijn marketingcampagnes zeer creatief uitgewerkt, maar scoor je erg laag als het gaat om personificatie, segmentatie en automation. Vaak splits je je mailbestand in enkele segmenten, gebasseerd op geografie of geslacht, of industrie, terwijl dit veel beter zou kunnen.

In aanloop naar het B2B Marketing Forum van 15 maart a.s. organiseert spotONvision een aantal gratis webinars. Op vrijdag 25 februari gaat gastspreker Richard Evans van Silverpop in op hoe je de ‘one-size-fits-most’-strategie kunt omzetten in een strategie die gebaseerd is op echte klantinzichten.

Leer in drie kwartier:

– hoe je klantendata kunt verzamelen en inzetten

– hoe je content maakt die leidt tot een dialoog

– hoe je prospects aan je bindt van vooraf tot aan de aankoop tot erna

– hoe je de juiste communicatiekanalen inzet

Schrijf je nu in. Deelname is gratis!


Comments

  1. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door shimonbenayoun en Ingrid Archer, conversion prospects. conversion prospects heeft gezegd: gratis live b2b marketing webinar: engagement met je klant | B2B …: Om succesvol te zijn in B2B marketing moet… http://bit.ly/huKuZP […]