Blog/Nieuws

Leuk teamuitje: kom met je collega’s naar het B2B Marketing Forum 2018!

Groepsuitje-b2b-marketing-forumOp 15 maart 2018 organiseren wij voor de 9e keer het B2B Marketing Forum op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort. Dit jaar staat het Forum in het teken van ‘Connecting the Dots’, en delen we alle ins en outs van een geïntegreerde B2B-marketingaanpak.

Wil jij weten wat het jou en je teamgenoten oplevert om naar het Forum te komen?

De 3 redenen voor je op een rij:

 

1. Speciale actie

Voor groepen is er een speciale groepskorting. Vanaf drie personen kan er een groepsticket gekocht worden. De kortingen voor groepstickets kunnen leuk oplopen, want met hoe meer teamgenoten je naar het B2B Marketing Forum komt, des te hoger de korting.

 

2. Een teamuitje vol inspiratie

Want, waarom zou je niet met je hele afdeling een dagje in de wereld van de customer journey stappen, hands-on workshops volgen, luisteren naar presentaties van inspirerende keynote sprekers en vakgenoten ontmoeten?

Het B2B Marketing Forum is toonaangevend. En we delen de nieuwste en meest innovatieve marketingstrategieën en middelen. Het is ons doel om B2B-marketingprofessionals samen te brengen en het vakgebied naar een hoger niveau te tillen.

 

3. Samen op weg naar klantsucces

Investeer niet alleen in een leuk teambuilding-uitje, maar doe met je team ook direct vakkennis op. Dit jaar pakken wij het thema ‘Connecting the Dots’ aan. Want marketing  afstemmen op de customer journey vraagt om een volledige en naadloze integratie van marketing, sales en communicatie.

Tot slot, hoe doen we dit? ‘How do we connect the dots?’

Tijdens deze dag luisteren we niet alleen, maar gaan we ook hands-on aan de slag in verschillende workshops en masterclasses. Leer en spar samen met je team en andere ambitieuze B2B-professionals.

 

Meer weten over de groepskorting of het B2B Marketing Forum? Neem dan contact met ons op: info@b2bmarketingforum.nl