Leuk teamuitje: kom met je collega’s naar het B2B Marketing Forum 2019!

Op 19 maart 2019 organiseren wij voor de 10de keer het B2B Marketing Forum in Inn Style in Maarssen. Deze jubileumeditie van het Forum staat in het teken van ‘Game changers in B2B’, omdat het spel rondom de klant blijft veranderen.

Wat is er leuker dan je B2B-kennis uit te breiden met je collega’s tijdens het Forum? Voor meer informatie over groepstickets, neem contact op met Shimon Ben Ayoun: shimon@spotonvision.com

Wil jij weten wat het jou en je teamgenoten oplevert om naar het Forum te komen? Drie redenen voor jou en je team op een rij:

1. Speciale actie

Voor groepen vanaf drie personen is er een speciale groepskorting. De kortingen voor groepstickets lopen op, want met hoe meer teamgenoten je naar het B2B Marketing Forum komt, des te hoger de korting.
B2B Marketing Forum groepstickets korting

2. Een teamuitje vol inspiratie

Met je hele afdeling hands-on workshops volgen, luisteren naar presentaties van inspirerende internationale keynote sprekers en vakgenoten ontmoeten? Een unieke kans om game changing te blijven in jouw B2B spel. Het B2B Marketing Forum is toonaangevend. We delen de nieuwste en meest innovatieve marketingstrategieën en middelen. Het is ons doel om B2B-marketingprofessionals samen te brengen en het vakgebied naar een hoger niveau te tillen.

3. Samen op weg naar klantsucces

Investeer niet alleen in een leuk teambuildinguitje, maar doe met je team ook direct vakkennis op. Dit jaar is het Forum een festival waarin alle game changers bij elkaar komen. Terugkijkend op 10 jaar B2B marketing zien we hoe het spel rondom de klant blijft veranderen. Dit is zichtbaar in de manier waarop we werken, in de technologie die we gebruiken en de samenwerking van sales en marketing. Met een blik gericht op de toekomst is het tijd om de learnings uit te buiten.

Blijf game changing in B2B en kom met je team naar het B2B Marketing Forum 2019.

Meer weten over de groepskorting of het B2B Marketing Forum?
Neem dan contact op met Shimon Ben Ayoun:
shimon@spotonvision.com