Blog/Nieuws

Interactieve workshop over Buyer Personas

Tijdens het B2B Marketing Forum worden naast de break out sessies ook workshops gegeven. Let op! Er kunnen max 15 personen aan deelnemen en vol is vol!

Een van de onderwerpen is Buyers personas ~ sleutel tot krachtige B2B marketing & sales. De workshop wordt gegeven door Shimon Ben Ayoun van spotONvision & Linda Cornelissen van TNS Nipo. De workshop is gepland in de middag van 14:20 tot 14:50 uur.

Stop met het produceren van marketing materialen! Stem eerst je boodschap af op de manier waarop jouw koper denkt. Steeds vaker ontdekken we dat onze doelgroep- omschrijving te algemeen is; functie, leeftijd en regio geven niet genoeg houvast om een effectieve marketing of sales campagne op in te zetten.

Shimon Ben Ayoun is mede-oprichter van B2B marketing- bureau spotONvision en het B2B Marketing Forum. Shimon heeft vele jaren ervaring in sales en marketing. Shimon daagt marketeers uit om anders te denken en geeft regelmatig webinars over social media marketing in B2B, persona marketing en vele andere onderwerpen.

Linda Cornelissen is psychologe van huis uit, is B2B & communicatie consultant bij TNS NIPO. Ze beantwoordt klantvraagstukken; door dialoog met B2B doelgroepen binnen zakelijke dienstverlening, gebundeld in een advies voor marketing & communicatie strategie, (her)positionering of klantsegmentatie met als einddoel: groei.