Blog/Nieuws

Innovatie: een vereiste voor de B2B Marketing Award

awardElk jaar zijn er bedrijven en organisaties die op innovatieve wijze een marketingstrategie of -campagne weten uit te voeren. En elk jaar wint één van deze organisaties dan ook de prestigieuze B2B Marketing Award. De innovatieve cases worden op 24 juni uitgelicht tijdens een avondsessie van het Platform Innovatie in Marketing (PIM).

Naast de sprekers Paul Hassels (auteur Br@inbound Marketing), Sander Seton (Marketing Manager AFAS Software) en Diederik Martens (Marketing Automation Manager bij Quintiq), licht Anouk Beeren de winnende B2B Marketing Award case 2013 van DeliXL nogmaals toe. Ook Philips Lighting, winnaar van dit jaar, is van de partij. Maarten Vernooij (Marketing Director bij Philips Lighting) legt uit hoe zij met hun campagne ‘Nieuw licht op oud meesters’ de felbegeerde award wonnen.

Tijdens deze avond kom je bovendien te weten:

  • Waarom organisaties zich steeds meer moeten richten op ‘gevonden worden’ door  potentiële prospects.
  • Aan de hand van een praktische case, hoe Marketing Automation zorgt voor effectievere lead management en betere conversies.
  • Hoe een blog effectief kan worden ingezet bij het genereren van meer leads.

Net als het B2B Marketing Forum belooft dit een inspirerende avond te worden. Een avond die je als B2B-marketeer niet mag missen.