Blog/Nieuws

De hoogtepunten van het B2B Marketing Forum 2016

Tijdens het B2B Marketing Forum op 17 maart liep onze vlogger de gehele dag rond. Al vroeg in de ochtend, tijdens het netwerkontbijt, vroeg hij aan de bezoekers wat zij van deze dag verwachtten. Aan het einde van de dag vroeg hij wat de B2B-marketeers nu echt dé hoogtepunten van de dag vonden.

Met de vraag ‘Wat verwacht je van vandaag?’ startte de vlogger de dag. Hierop kwamen antwoorden als: innovatieve marketingideeën opdoen, kennis en inspiratie delen, netwerken maar ook nieuwe inzichten opdoen over hoe andere bedrijven de klant centraal stellen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van enthousiaste B2B-professionals op het event, bekijk de gehele video hier:

Aan het einde van de dag vroeg onze vlogger aan verschillende aanwezigen wat zij het leukste vonden tijdens het event. De sessie van Paul Smit, over het brein & beïnvloeding, bleek populair. Ook keynote speaker Joseph Jaffe maakte indruk met zijn sessie ‘Flip the Funnel’. Het onderzoeksrapport ‘Klantcontact in B2B 2016’ door TNS NIPO en spotONvision viel ook in de smaak. Bekijk de gehele video hier: