Blog/Nieuws

Het B2B Marketing Forum biedt incentive aan Register Marketeers

Nima resize

Register Marketeers opgelet! Er is namelijk nog een extra reden om naar het B2B Marketing Forum op 14 maart te komen. Niet alleen SMP-ers hebben na het event recht op Permanente Educatiepunten, maar ook jullie. Hou je kennis van de laatste marketingontwikkelingen op peil en woon het event bij.

Geen titel maar een keurmerk

De RM-titel biedt een garantie van kennis, kwaliteiten en ervaring. Dit wordt elke periode, op het hoogste niveau getoetst. Om deze marketeers toch een handje te helpen, biedt het B2B Marketing Forum een mogelijkheid.

De helpende hand

Organisator spotONvision heeft het programma van het B2B Marketing Forum voorgelegd aan het Permanente Educatieprogramma. Hierbij is de NIMA (PE-programma) tot de conclusie gekomen dat zowel SMP-ers als RM-ers, wel 8 PEpunten toegekend krijgen als zij het event bijwonen. Naast de vele internationale en lokale sprekers en bezigheden, is dit dus nog een reden om het event actief bij te wonen.

Het B2B Marketing forum biedt marketeers ieder jaar de mogelijkheid om meer te leren over marketing. Daarnaast biedt het event inspiratie en de mogelijkheid om te netwerken. Het programma bestaat uit keynotes, case studies, rondetafelgesprekken en een masterclass. Het volledige programma is te zien op de website.