Blog/Nieuws

Gratis B2B marketing coaching

Heb je soms het idee dat je vastloopt in je B2B marketing? Heb je iemand nodig om je dat zetje in de juiste richting te geven? Neem dan deel aan onze coaching sessies. We hebben 6 experts klaar zitten om je te helpen met ieder probleem dat je kunt hebben met B2B marketing. Tijdens het forum is iedereen welkom om 10 minuten met een coach naar keuze te sparren.

Onze experts zijn:

Jan-Willem Alphenaar

Alphenaar is een ervaren social media-gebruiker. Hij heeft eerder gewerkt aan het succesvolle co-creatieproject DSBTheMovie. Hierdoor kan hij je helpen met alle vormen van crowdsourcing en co-creation. Vraag ook zeker zijn advies op het gebied van webcare, PR 2.0 en social media.

J-P de Clerck

Jean-Paul blogt over content marketing, email marketing en social media. Zijn expertise ligt op het vlak van customer centric, datagedreven, holistische en cross-channel minded marketing.

Remco Janssen

Janssen heeft zijn sporen verdiend in PR 2.0 en social media-strategieën. Sluit bij hem aan om een bredere blik te krijgen op je marketing output.

Sander van der Blonk

Sander kan je helpen met alles wat je overweegt op het gebied van email marketing. Als oprichter van RapidSugar heeft hij altijd voorop gelopen op het gebied van cross channel processen en applicaties.

Annemieke van Herk

Van Herk kan helpen bij het optimaliseren van inbound marketing en is gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie en de inzet van Adwords.

Edo Povel

Benieuwd wat je kunt doen met LinkedIn? Schuif aan bij Edo. Hij kan je vertellen hoe je contact legt met de gebruikers van LinkedIn.

De coaching sessies zijn tussen 12.35 en 13.30 uur en tussen 15.15 en 15.35 uur tijdens het B2B Marketing Forum in de Westergasfabriek in Amsterdam.