Blog/Nieuws

Goed nieuws! 6 PE-punten voor deelname aan B2B Marketing Forum 2018

Goed nieuws voor alle certified marketeers van NIMA, want het B2B Marketing Forum is opnieuw toegevoegd aan de kennisactiviteiten voor de persoonscertificering van NIMA. Als je naar het Forum op 15 maart 2018 komt, krijg je 6 Permanente Educatie (PE) punten.


Vergroot je kennis en ontvang 6 PE-punten!

6-pe-punten-voor-b2b-marketing-forum-2018

Als marketeer ben je nooit uitgeleerd. Het B2B Marketing Forum is een perfecte gelegenheid om je kennis te vergroten en om te sparren met collega’s uit het vak. Zo gaan we op 15 maart hands-on aan de slag met het organiseren van onze marketingactiviteiten op een geïntegreerde manier rondom de customer journey. Naast workshops en masterclasses zijn er ook inspirerende keynote speakers.

Geïnteresseerd? Meld je nu aan voor het B2B Marketing Forum 2018

 

Over NIMA

NIMA maakt een onderscheid tussen vier certified marketeers, namelijk Register Marketeers, Qualified Lectureres, Senior Marketing Professionals en Senior Communication Professionals. Zij worden geacht jaarlijks een aantal PE-punten te behalen om daarmee aan te tonen dat zij werken aan hun persoonlijke ontwikkeling binnen het commerciële domein. Het behalen van deze punten is voorwaarde om de titel te mogen blijven gebruiken. NIMA organiseert zelf ongeveer zestig events per jaar waarmee deze gecertificeerden punten kunnen halen, maar stelt via gedegen accreditatie ook externe organisatoren in de gelegenheid deze punten aan te bieden. Dit event voldoet aan de gestelde voorwaarden voor PE-accreditatie door NIMA.