Blog/Nieuws

Een 10-minuten gesprek met een gepassioneerde B2B-coach

Lijkt het je leuk om eens van gedachten te wisselen met een expert? Schuif dan voor 10 minuten aan tafel bij een van de B2B Marketing Forum Coaches. Of je het nu wilt hebben over jouw uitdagingen, een heftige discussie aan wilt gaan over een bepaald topic of gewoon de visie van de coaches wilt horen; alles is mogelijk tijdens de 1-op-1 coaching.

Dit jaar zijn er 7 B2B Marketing Forum Coaches die meedoen.

Meer weten over jouw contentstrategie & buyer persona’s? Ontmoet Maïa Hemkes

Met haar jarenlange ervaring is Maïa Hemkes de uitgelezen sparringpartner om over jouw contentaanpak van gedachten te wisselen. Zij is Senior Marketing Programma Manager en verantwoordelijk voor het Centre of Excellence Content Marketing en Strategie bij spotONvision. Met passie voor communicatie met inhoud, begeleidt zij dagelijks B2B product- en merkcampagnes tot en met organisatiebrede (content) strategie-implementaties. 10 minuten met Maïa en je kunt je dag na het B2B Marketing Forum meteen aan de slag met jouw nieuwe inzichten.

Aan de slag met buyer & customer journeys? Ga in gesprek met Ingrid Archer

Wil jij je marketing naar een hoger niveau brengen en twijfel je over hoe met inzicht in de buyer en customer journey aan de slag kan? Deze 1-1-sessie bied je de mogelijkheid om alles wat je wilt weten over de buyer en/of de customer journey op tafel te gooien. Ingrid is een van de oprichters van spotONvision en heeft zich in de loop der jaren verder gespecialiseerd in hoe je als marketing een bijdrage kunt leveren als je in de schoenen stapt van de klant. Bovendien is Ingrid vakdocent personaontwikkeling bij Beeckestijn Business School, en ze weet hoe je buyer persona’s kunt maken en gebruiken.

 

Marketing automation in de praktijk. Christa Joan Stoekenbroek deelt graag haar verhaal

Het Havenbedrijf Rotterdam zet zich dagelijks in voor het vermarkten van beschikbare terreinen en het aantrekken van nieuwe lading naar de Rotterdamse haven. Zoals vaak in business-to-business kan een beslis- of kooptraject één tot twee jaar duren. De marketingdoelen moeten aansluiten bij het hogere doel van de organisatie. Om dat te optimaliseren is marketing automation onmisbaar, maar welke transformatie brengt dat met zich mee? Ga in gesprek met Christa Joan Stoekenbroek en leer van haar recente ervaringen met marketing automation.

Marketing driven data? Gerwin Hendriks is jouw sparring partner

Altijd al eens met een echte data-man willen sparren over jouw marketinguitdagingen? Wil je praten over het ontkoppelen van data, over jouw dashboardwensen of jouw plannen met data? Gerwin gaat er graag even voor zitten. Hij is een Digital Business Analytics expert die voor diverse bedrijven de data aan elkaar knoopt. Veel praktijkervaring dus. Als je een stapje verder wilt zetten met je data, helpt Gerwin je graag op weg.

Succesvolle campagnes opzetten en uitrollen? In gesprek met Marielle Meijwes en Els van Bergeijk

Mariëlle Meijwes en Els van Bergeijk werken bij spotONvision in het Centre of Excellence Campaigning. Ze hebben veel ervaring opgedaan in allerlei sectoren, o.m. in de telecom en in de IT, en ze willen graag met jou meedenken over jouw campagneuitdagingen. Pak een stoel en schuif aan bij deze dames. Ze weten veel over marketing automation, het opzetten van campagnes en het meten en evalueren van campagnes. Ze kunnen je praktische tips geven en jouw 10-minuteengesprek vast en zeker zinvol invullen.

Aan de slag met account-based marketing? Linda Goeman zit klaar

Wil je aan de slag met account-based marketing? Heb je al ideeën? Of moet nog plannen maken? Linda Goeman werkt bij spotONvision als senior marketing projectmanager, heeft een brede marketingcommunicatie achtergrond en veel ervaring in B2B. Linda houdt van uitdagende marketingvraagstukken. Geen wonder dat haar passie bij account-based marketing ligt en dat zij hier bijna dagelijks mee bezig is. Bij Linda krijg je een speed date over ABM.