Bureau van Dijk

We’re in the Business of Certainty

Zekerheid is een schaars goed in deze tijd. Nu datastromen grenzeloos groeien, wordt het moeilijker om er bedrijfsgegevens uit te filteren waar u van op aan kunt. Wij helpen u met het vinden, analyseren en vergelijken van bedrijven. Zodat u over de juiste data beschikt, voor meer inzicht en gegronde voorspellingen. Zekerheid is onze business.

Wereldwijde bedrijfsdata. Bureau van Dijk is een van de toonaangevende leveranciers van bedrijfsinformatie. Wij bieden u zeer gedetailleerde, up-to-date gegevens van ruim 200 miljoen bedrijven. Onmisbare data voor ondernemingen, financials, corporaties, overheden en andere organisaties. Een van de grootste voordelen is dat u, dankzij ons unieke global format, bedrijven wereldwijd kunt doorlichten.

Unieke marketing intelligence. De combinatie van gestructureerde data en analysetools stelt u in staat om waardevolle business leads nauwkeurig in kaart te brengen. Via verschillende zoekinterfaces kunt op basis van meer dan 200 criteria heel nauwgezet  klantprofielen vastleggen. Door deze toe te passen op onze databases krijgt u helder zicht op het marktpotentieel en kunt u eenvoudig lijsten van interessante prospects samenstellen. Onze datavoorziening kan eenvoudig worden geïntegreerd met uw eigen crm-systeem.

Maximaliseer de waarde van eigen data. Ook helpen wij u de maximale waarde uit uw interne bestanden te halen. Met onze gebruikersvriendelijke software kunt u verfijnde zoekopdrachten en klantwaarde-analyses maken. Zo ziet u in een ogenblik waar de meest interessante sales opportunities binnen uw klantenbestanden zitten.

Kiezen voor zekerheid is kiezen voor vooruitgang.  Meer informatie over Bureau van Dijk en onze  vernieuwende oplossingen op gebied van business intelligence vindt u op bvdinfo.com. U kunt ook contact opnemen via 020 5400 100 of amsterdam@bvdinfo.com.