Blog/Nieuws

Bizzabo: een event bijwonen was nog nooit zo eenvoudig

Bizzabo B2B Marketing ForumWeet je wat pas handig zou zijn? Van tevoren een overzicht hebben van alle mensen die een specifiek evenement gaan bijwonen. Stel je voor dat je van tevoren weet wie de aanwezigen zijn, wat voor functie zij hebben en bij welk bedrijf zij werken. Heel handig, aangezien je precies kan bepalen met wie je wilt netwerken. Klinkt goed toch? De gratis, mobiele app Bizzabo biedt die mogelijkheid.

Terwijl je de zaal binnenloopt vraag je je af waar je moet beginnen. Wie zijn de personen om mee te netwerken? Wie is een potentiële business partner of vakgenoot uit jouw sector? De app biedt voor, tijdens en na het evenement deze informatie in een overzicht. Het enige wat je moet doen is even inloggen, het evenement opzoeken en beslissen met wie je wilt praten. Het is dus een uitstekende tool om nieuwe zakelijke opportunity’s te creëren tijdens een congres; heel eenvoudig en bijzonder effectief.

Alsof je een extra paar ogen krijgt

Volg het dagprogramma op de voet met de agenda functie. Hier kun je elke sessie bekijken en meer informatie krijgen over de sprekers en het onderwerp. Tijd en locatie staan erbij en met een druk op de knop, zie je het LinkedIn profiel en de Twitterfeed. Zo kun je precies zien waar de sessie van Nick Southgate tijdens het B2B Marketing Forum over gaat en kun je ook nog eens zijn complete online profiel bekijken. Vergeten waar de case studies over gaan? Bizzabo biedt de uitkomst. Je hoeft je trouwens ook niet druk te maken dat je misschien iets mist. De app houdt je namelijk up-to-date over gebeurtenissen die niet op het vaste programma staan. Ofwel, je hebt alles bij de hand.

Chatten met andere deelnemers

Last but not least je kunt voor, tijdens en na het evenement met elkaar blijven communiceren. De app bevat namelijk een Instant Messenger waarmee je kunt netwerken, je mening kunt geven over een sessie of het hele evenement en met anderen kunt praten. Kortom, het is een app die iedereen nodig heeft. Zeker tijdens het B2B Marketing Forum 2013 aangezien het de uitgelezen plek is voor elke marketeer en communicatieprofessional, om zijn netwerk uit te breiden.