Blog/Nieuws

Bijwonen van het B2B Marketing Forum met PE-punten voor de Senior Marketing Professional (SMP)

Wil je jouw B2B Marketing vakkennis bijspijkeren op een erkende manier dit jaar? Dat kan! spotONvision, organisator van het B2B Marketing Forum, heeft in overleg met strategische partner NIMA, het dagprogramma laten beoordelen.

En jawel, het programma komt in aanmerking voor PE-puntenwaardering. Maar liefst 10 PE-punten voor aanwezigheid bij deze uiteraard zeer leerzame dag.

De European Marketing Confederation (EMC), de overkoepelende organisatie van nationale marketinginstituten, heeft met de titel ‘Senior Marketing Professional’ een nieuw Europees kwaliteitskeurmerk voor marketeers geïntroduceerd. Wanneer je een afgeronde opleiding op minimaal NIMA B of HBO CE-niveau en minimaal vijf jaar werkervaring in het marketing vakgebied, dan kun je de titel Senior Marketing Professional (SMP) aanvragen.

Om de status van een professional te behouden, dien je werkzaam te blijven als marketeer en jaarlijks 30 PE-uren te realiseren. In het Permanente Educatie Programma (PE-Programma) wordt een reeks van activiteiten aangeboden die voldoen aan de PE-voorwaarden.