Blog/Nieuws

Bijwonen van het B2B Marketing Forum met PE-punten voor de Senior Marketing Professional (SMP)

Op een erkende manier jouw vakkennis omtrent marketing bijspijkeren? Daarvoor is het B2B Marketing Forum de uitgelezen kans. Ook dit jaar is het namelijk mogelijk om PE-punten te ontvangen. spotONvision heeft in overleg met NIMA het programma beoordeeld, waarbij zij tot een positieve beoordeling zijn gekomen. Een extra reden om naar het B2B Marketing Forum 2016 te gaan.

Status behouden
Om de status van een Senior Marketing Professional (SMP) te behouden, moet je als marketeer jaarlijks 30 PE-uren realiseren. Het Permanente Educatie (PE) programma geeft een overzicht van de mogelijkheden die marketeers hebben om aan deze eis te voldoen. Het B2B Marketing Forum past perfect binnen dit programma, aangezien het een leerzame dag is vol verschillende keynotes en case studies. Voor elke communicatie- en marketingprofessional is er wel wat wils.

Senior Marketing Professional
De European Marketing Confederation (EMC), de overkoepelende organisatie van nationale marketinginstituten, heeft met de titel ‘Senior Marketing Professional’ een nieuw Europees kwaliteitskeurmerk voor marketeers geïntroduceerd. Wanneer je een afgeronde opleiding op minimaal NIMA B of HBO CE-niveau en minimaal vijf jaar werkervaring in het marketing vakgebied, dan kun je de titel Senior Marketing Professional (SMP) aanvragen.

Het B2B Marketing Forum is jaarlijks ‘the-place-to-be’ voor elke communicatie- en marketingprofessional. Dit jaar gaan we het hebben over hoe marketeers de customer lifecycle kunnen beïnvloeden. We bieden dit jaar meerdere on-site masterclasses die je helpen om engagement met de koper en klant te verbeteren, maatwerkcampagnes te ontwikkelen voor je klanten en target accounts, en de marketingtransformatie door te zetten van kostenpost naar omzetgenerator.