Blog/Nieuws

Bijwonen van het B2B Marketing Forum levert extra Vakkennis en PE-punten

Nima resizeOp een erkende manier jouw vakkennis omtrent marketing bijspijkeren? Daarvoor is het B2B Marketing Forum de uitgelezen kans. Ook dit jaar is het namelijk mogelijk om PE-punten te ontvangen. spotONvision heeft in overleg met NIMA het programma beoordeeld. Daarbij zijn zij tot een positieve beoordeling gekomen. Dat is dus nog een reden om naar het Forum te komen.

Status behouden

Om de status van een Senior Marketing Professional (SMP) te behouden, moet je als marketeer jaarlijks 30 PE-uren realiseren. Het Permanente Educatie Programma geeft een overzicht van de mogelijkheden die marketeers hebben om aan deze eis te voldoen. Het B2B Marketing Forum is natuurlijk een leerzame dag met veel verschillende keynotes en case study sprekers. Voor elke communicatie- en marketingprofessional is er wel wat wils. Vandaar dat dit event 8 PE punten waard is.

Senior Marketing Professional

De European Marketing Confederation (EMC), de overkoepelende organisatie van nationale marketinginstituten, heeft met de titel ‘Senior Marketing Professional’ een nieuw Europees kwaliteitskeurmerk voor marketeers geïntroduceerd. Wanneer je een afgeronde opleiding op minimaal NIMA B of HBO CE-niveau en minimaal vijf jaar werkervaring in het marketing vakgebied, dan kun je de titel Senior Marketing Professional (SMP) aanvragen.

Het B2B Marketing Forum is jaarlijks “the-place-to-be” voor elke communicatie- en marketing professional. Dit jaar zal draaien om het thema: “The great journey, from lead to customer”. Het belooft een leerzame, drukke, maar bovenal leuke dag te worden met keynote sprekers, case studies, rondetafelgesprekken en enorme netwerkmogelijkheden.