Blog/Nieuws

Bezoek het forum en ontvang 5 PE-punten voor het e-Academy Register

eAcademyHet B2B Marketing Forum is toegevoegd aan de kennisactiviteiten van Thuiswinkel e-Academy. Kom dus op 17 maart naar het B2B Marketing Forum en ontvang 6 Permanente Educatie (PE)-punten voor het e-Academy Register!

Meld je aan en verdien 6 PE-punten!

Bedrijven in de e-sector zoeken professionals met de juiste expertise en ervaring. In de dynamische en snel veranderende e-business is het extra belangrijk dat je je kennis blijft ontwikkelen. Maak je expertise zichtbaar en houd je kennis up-to-date via het e-Academy Register. Pak dus nu deze mogelijkheid om jouw kennis actueel te houden en ook nog 6 PE-punten te verdienen en meld je aan voor het B2B Marketing Forum. Geef bij je aanmelding je registratienummer van jouw e-Academy Register inschrijving door en geef aan dat je PE-punten wilt ontvangen.

Hoe werkt het?

Heb je je aangemeld voor het B2B Marketing Forum en sta je ingeschreven in het e-Academy Register? Top! Na registratie bij de ontvangst van het congres worden je PE-punten automatisch bijgeschreven. Als je inlogt in het e-Academy Register zie je een overzicht van de door jou behaalde PE-punten.