Blog/Nieuws

Bezoek het B2B Marketing Forum 2017 en ontvang 6 PE-punten

Goed nieuws voor alle certified marketeers van NIMA, want het B2B Marketing Forum 2017 is toegevoegd aan de kennisactiviteiten voor de persoonscertificering van NIMA. Als je naar het B2B Marketing Forum op 16 maart 2017 komt, dan krijg je 6 Permanente Educatie (PE) punten.


Verdien 6 PE-punten!

Als marketeer ben je nooit uitgeleerd. Het B2B Marketing Forum is een perfect moment om je kennis te vergroten en om te sparren met collega’s uit het vak. Zo wordt er op 16 maart hands-on aan de slag gegaan met o.a. account-based marketing, lead nurturing, de customer journey en aligning sales en marketing. Naast deze workshops zijn er ook inspirerende keynote speakers. En het goede nieuws is dat NIMA 6 PE-punten toekent aan de certified marketeers die zich aanmelden voor het B2B Marketing Forum. Door de NIMA-persoonscertificering kom je in aanmerking voor een erkende titel bij voldoende punten.

 

Over NIMA

NIMA maakt een onderscheid in vijf certified marketeers, namelijk Register Marketeers, Senior Marketing Professionals, Senior Communication Professionals, NIMA Qualified Lecturer en NIMA Qualified Examiner. Van deze mensen wordt verwacht dat zij jaarlijks een aantal PE-punten halen om daarmee aan te tonen dat zij werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Het behalen van deze punten is voorwaarde om de titel te mogen blijven gebruiken. NIMA organiseert zelf ongeveer zestig events per jaar waarmee deze gecertificeerden hun punten kunnen halen, maar stelt via gedegen accreditatie ook externe organisatoren in de gelegenheid deze punten aan te bieden.