Blog/Nieuws

Ben jij een B2B Valentijn? Over liefdesgeluk in business-to-business

Neem gratis jouw sales collega mee naar het Forum op 14 maart a.s.

I love B2B

Liefde is waarschijnlijk een van de meest besproken en bezongen onderwerpen op deze planeet. Waarom zou je het dan niet in de business implementeren waar je een passie voor hebt? Begrijp me goed, ik heb het niet over kantooraffaires of verboden liefdes op de werkvloer. Nee, ik heb het over jou, je collega van sales en een date op het B2B Marketing Forum op 14 maart.

Valentijnsdag is voor sommigen een hele speciale dag. Voor anderen is het een excuus om gigantisch veel zoetigheid in te slaan en anonieme kaarten te sturen naar de personen waar zij stiekem verliefd op zijn. Voor ons is het eigenlijk een kans om mensen zoals jij te bereiken! Vakgenoten, marketeers, die eigenlijk het B2B Marketing Forum zouden moeten bijwonen, maar zich nog niet hebben ingeschreven. Beschouw deze actie als een soort duw in de rug.

Een Valentijnscadeautje voor jou en…

Het is tegenwoordig niet zo makkelijk meer om iemand te imponeren. Vroeger gaven we elkaar chocolaatjes of een bosje bloemen. Nu moet je een romantisch diner, inclusief kaarslicht en een veel te gladde violist regelen. Wij bieden je daarom een alternatief. Iemand uit eten nemen is namelijk zo ontzettend 2012. Deze ‘once in a lifetime opportunity’ houdt in dat je tijdens het B2B Marketing Forum die ene persoon, waar je al tijden stiekem verliefd op bent, gratis kunt meenemen: jouw salesmanager.

Maak van een lead een klant

Stel je nu eens een romantische dag voor, waar je kunt luisteren naar filosofen, marketing en sales experts als Nick Southgate, Mike Volpe en Meta Karagianni. Meta gaat het zelfs hebben over het huwelijk tussen sales en marketing! Laat jezelf betoveren door case studies van andere B2B bedrijven; UNIT4, Philips Healthcare en TNS NIPO. Wil je meer leren over welke verleidingstechnieken je moet gebruiken, om van een lead een klant te maken? Volg dan de masterclass van spotONvision, want zij leggen je precies uit hoe je dat moet doen. Maar misschien heb je wel een compleet eigen visie op ditzelfde onderwerp. In dat geval mag je de rondetafeldiscussies absoluut niet missen. Hier kun je over je vak discussiëren, van elkaar leren en elkaar inspireren.

Een date die alle ingrediënten heeft om succesvol te zijn. Het is niet zomaar een standaard uitje, maar een dagje uit dat inspirerend, leerzaam en romantisch is. Wat wil je nog meer? Als jij, een marketeer of communicatieprofessional, je inschrijft samen met jouw sales collega dan krijg je 2 tickets voor de prijs van 1. De actie is slechts geldig in de week van Valentijnsdag en is niet geldig in combinatie met andere kortingen.