Blog/Nieuws

Ben jij de gelukkige B2B-Valentijn?

De organisatie van het B2B Marketing Forum wil alle B2B-marketeers extra aandacht geven voor Valentijnsdag, daarom hebben we iets speciaals voor jou.

Schrijf je in voor het Forum tussen 14 en 20 februari en krijg een gesigneerde versie van het boek Growth IQ van Tiffani Bova cadeau! Bovendien maak je kans op een VIP-lunch met Tiffani tijdens het B2B Marketing Forum.


Tiffani schreef een bestseller boek over groei, Growth IQ, en weet als geen ander hoe groot de kloof tussen klantgerichte organisaties en B2B is. Bij klantgerichte bedrijven stopt het niet bij sales en marketing – het omvat ook klantenservice. Voorwaarde voor groei is dat deze drie disciplines op een meer collaboratieve manier werken. Wil jij daar met haar over sparren?

De Valentijnslunch met Tiffani zal plaatsvinden tijdens het B2B Marketing Forum op 19 maart 2019 en er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar. Wil jij een keer lunchen met deze succesvolle auteur en keynote spreker? Bemachtig dan nu jouw kaartje en maak kans op de lunch!