Blog/Nieuws

B2B marketingpioniers bundelen krachten

B2B marketing verdient meer aandacht. Dat vindt B2B marketing bureau spotONvision en ook Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) kan zich daar prima in vinden. Tijd dus om de krachten te bundelen. Tijd voor een strategische samenwerking tussen NIMA en spotONvision.

Kennis en expertise samenbrengen

NIMA’s platform B2B probeert kennis en expertise samen te brengen. Ook spotONvision ziet daar een belangrijke pijler voor meer bekendheid. Het bureau, opgericht in 2006 en onder leiding van Ingrid Archer en Shimon Ben Ayoun, organiseert sinds 2010 het B2B Marketing Forum en de B2B Marketing & Communicatie Award. De laatste is dit jaar veranderd in de NIMA B2B Award. Een kleine stap dus om de bestaande samenwerking verder uit te breiden tot een strategische samenwerking. Dat resulteert in mooie voordelen voor de B2B marketeer. Na bijwoning van het B2B Marketing Forum mag hij of zij 10 PE-punten bijschrijven voor de Senior Marketing Professional (SMP) titel. Na het forum volgen nog meerdere Expert Classes en inspiratiesessies.

Aandacht voor B2B Marketing

Het was lang geen onderwerp bovenaan de agenda’s van marketeers; B2B marketing. Voor spotONvision een reden om juist het B2B Marketing Forum te starten. Hier delen B2B marketeers ervaringen en doen zij specifieke B2B marketingkennis op. Deze nieuwe samenwerking zorgt ervoor dat er niet enkel op een dag in maart kennis wordt gedeeld. Heel het jaar door is er extra aandacht voor B2B marketing. En dat verdient het ook.