Blog/Nieuws

B2B Marketing Forum 2016: Redenen om er absoluut bij te zijn!

RedenenHet B2B Marketing Forum is elk jaar bijzonder en het bezoeken waard. Een plek om te netwerken met je vakgenoten, te leren van experts en inspiratie op te doen. Dit jaar spreekt keynote Joseph Jaffe, auteur van best selling boek ‘Flip the Funnel’.

We zetten de voordelen nog even voor je op een rijtje. En, let op, voor 31 december inschrijven loont:

  1. Je ontmoet Keynote Joseph Jaffe, auteur van o.a. best selling boek ‘Flip the funnel’. Zijn statement: ”Retention is the new acquisition.” Wil je het verhaal uit eerste hand horen?
  2. Omringd door B2B marketing- en communicatiecollega’s praat je ongelimiteerd bij met bekenden. Bovendien leg je gemakkelijk nieuwe contacten en wissel je van gedachten over trends en onderwerpen die aan de orde komen. Wil jij jouw marketingkennis naar een hoger niveau tillen?
  3. Als je je voor het eind van het jaar inschrijft dan profiteer je van de Early Bird korting en krijg je 150,- euro korting op de reguliere prijs. Je bent van harte welkom, alleen of met je collega, of met je hele afdeling! Een aantrekkelijke korting krijg je al wanneer je met z’n drieën inschrijft.