Blog/Nieuws

10 minuten met jouw B2B marketing coach naar keuze

Lijkt het je leuk om eens 10 minuten met een expert van gedachten te wisselen over jouw uitdagingen? Schuif aan tafel bij een van onze B2B Marketing Forum Coaches tijdens de lunchpauze op 20 maart in het Westergasterras!

 

Zoekmachine coach – Annemieke van Herk

Zoekmachine marketing is driekwart wetenschap, en één kwart kunst. Mits goed gedaan, leveren zoekmachine-optimalisatie en -adverteren veel gekwalificeerde websitebezoekers op.

Annemieke van Herk voert ter plaatse een website check uit en bespreekt wat je zou kunnen doen om meer en betere bezoek- ers bij Google vandaan te halen. Annemieke is oprichtster van Inboundmarketing.nl en werkt nauw samen met spotONvision.

Blogging coach – Freek Janssen

Bloggen heeft langzaam maar zeker een vaste plek verworven binnen bedrijfscommunicatie. Je kunt er als communicatie-professional dan eigenlijk ook niet meer omheen. Maar hoe pak je het aan?

Freek Janssen is vaste blogger van onder meer Marketingfacts, Bijgespijkerd en de internationale 360 blog van LEWIS.

 

LinkedIn coach – Daphne Medik

In 10 minuten naar een beter profiel? Of wil je weten hoe je LinkedIn effectiever kunt inzetten voor je bedrijf? Veel van de LinkedIn mogelijkheden zijn vaak nog onbekend. In een 1:1 met Daphne krijg je een speedconsult LinkedIn.

Daphne Medik helpt professionals, managers en ondernemers om een professionele netwerkstrategie te ontwikkelen en actie te nemen om hun netwerk beter te benutten. Of dit nu offline is of online.

Daphne is netwerkcoach en trainer en oprichtster van DMM Communication – Networking for Results. Haar specialisatie, je raadt het al…LinkedIn.

 

Twitter coach – Fatima de Vos

Twitter is een waardevol en fantastisch netwerk om relaties op te doen, business opportunities te ontdekken en je eigen gunfactor te ontwikkelen. Daarnaast is Twitter een gigantische vraagbaak voor praktisch elke vraag en wordt het wereldnieuws als eerste op Twitter gebracht.

Fatima de Vos kan je tijdens de 1-op-1 sessies meer vertellen en je praktische tips geven hoe ook jij (zakelijk) meer met Twitter kunt.

Fatima is online marketeer bij de Natuur- en Milieufederatie Flevoland, geeft daarnaast via Gunfactor 3.0 (incompany) online branding workshops/online marketing strategie aan het MKB.

Branding & Design coach – Ralph Koridon

Iedereen heeft de mond vol over ‘authenticiteit’ en ‘engagement’. We constateren echter geregeld dat veel van de ontwikkelde content eindigt in statisch gebruik van corporate wordtemplates of powerpoint  presentaties, daarbij rijkelijk voorzien van cliché stockbeelden.

In een 1-op-1 coaching bespreek je met Ralph Koridon hoe je je prospects kan verleiden met bijvoorbeeld interactieve eBooks. Tijdens deze sessie deelt hij diverse formats met jou en de daarbij behorende mogelijk- en onmogelijkheden. Een terrein vol experimenten en constante vernieuwing.

Kortom wij verkennen samen de laatste trends op het gebied van interactieve en authentiek vormgegeven documenten. Zo verrijk je op eigen wijze de content met een uniek design en maak je het voor jouw doelgroep aantrekkelijk.


Comments

  1. ilko wiersma schreef:

    lijkt mij bijzonder interessant om met annemieke, daphne, fatima en ralph een ’10-minuten’ gesprek te hebben. hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

  2. Ingrid Archer schreef:

    Ilko, gewoon aanmelden bij mijn collega Maia in de lunchpauze in het Westergasterras, dan komt je naam op de lijst! Of, ik kan je naam er vast opzetten (:-)