Blog/Nieuws

1-op-1 coaching met experts tijdens het B2B Marketing Forum

Lijkt het je leuk om eens 10 minuten van gedachten te wisselen met een expert? Schuif dan aan tafel bij een van de B2B Marketing Forum Coaches. Of je het nu wilt hebben over jouw uitdagingen, een heftige discussie aan wilt gaan over een bepaald topic of gewoon de visie van de coaches wilt horen; alles is mogelijk tijdens de 1-op-1 coaching.

Dit jaar zijn er vier B2B Marketing Forum Coaches die meedoen aan de 1-op-1 coaching. Namelijk Hans Snel (oprichter-eigenaar van Nectar Marketing), Maïa Hemkes (Senior Marketing Programma Manager bij spotONvision), Ronald Bottema (Managing Director bij Salesmarketeer) en Jessica van Rijn (Senior Sales and Marketing Consultant bij spotONvision).

Hoe werk je aan een positie van thought leadership? 10 minuten met Hans Snel van Nectar Marketing

Bij professionele dienstverleners stroomt de kennis als het ware over hans snelde plinten. Maar hoe zorg je er als marketeer voor dat de medewerkers van je bedrijf die kennis gaan delen en werken aan een positie van thought leadership, voor zichzelf en voor hun bedrijf? Hoe help je ze over de drempel en hoe zorg je voor de juiste omstandigheden om contentmarketing echt te laten slagen. Hans heeft hiermee bij ingenieursbureau Royal HaskoningDHV ruime ervaring opgedaan en helpt met zijn bedrijf Nectar Marketing verschillende dienstverleners met dit vraagstuk.

Meer weten over het in kaart brengen van je koper? Ontmoet Maïa Hemkes van spotONvision

maia hemkesGa het gesprek aan met Maïa Hemkes, deze marketing- en communicatieprofessional heeft jarenlange ervaring in het maken van en werken met buyer persona’s. Maïa kan dan ook al je vragen over het in kaart brengen van je koper beantwoorden. Deze 1-op-1 sessie is een mooie gelegenheid om te sparren over jouw dagelijkse vraagstukken.

The power of omni-channel inside sales: het topic waar je met Ronald Bottema van Salesmarketeer over kan praten

Tijdens de 1-op-1 sessie met Ronald Bottema (Engelstalig) kom je meer te weten over het implementeren van social selling, het verbeteren van de kwaliteit van je leads hoe je in- en outbound marketingtechnieken combineert en meer. 10 minuten met Ronald en je kan de dag na het B2B Marketing Forum meteen flink aan de slag met nieuwe input.

Is jouw doel om meer waarde toe te voegen aan sales? Ga dan het gesprek aan met Jessica van Rijn van spotONvision

Met haar jarenlange ervaring, aan zowel de marketing- als de saleskant, weet Jessica veel over lead management. Wil je weten hoe je je marketingactiviteiten beter aan laat sluiten op het salesteam? Of waarom het zo belangrijk is om marketing en sales op elkaar af te stemmen? Tijdens de 1-op-1 sessie beantwoordt Jessica al jouw vragen over dit onderwerp.