Award

Zet jouw B2B-marketingcase in de spotlight met de B2B Marketing Award!

Het B2B Marketing Forum organiseert voor de 8ste keer op rij de B2B Marketing Award! Alle B2B-marketeers van Nederland zijn weer van harte uitgenodigd om mee te doen en hun bedrijf en case te nomineren voor deze felbegeerde award. Het is een uitgelezen kans om te laten zien dat jouw organisatie zich op unieke wijze weet te onderscheiden van andere bedrijven.

De award wordt op 16 maart persoonlijk en feestelijk overhandigd tijdens het B2B Marketing Forum.

De inschrijvingen voor 2017 zijn gesloten.

Heb je nog vragen over de B2B Marketing Award? Stuur dan een email naar cissy@b2bmarketingforum.nl of bel Cissy van Beek op +31 (0)20 705 58 88.

Meedoen in 2018? Bekijk alvast de spelregels.


Spelregels

  1. Aanmelden kan namens een bedrijf of organisatie in Nederland en alleen via bovenstaande link. Media-, Marketing-, Communicatie-, PR- of Reclamebureaus zijn uitgesloten van competitie. Voor bureaus zijn al vele andere prijzen in het leven geroepen.
  2. Cases die helder, eenvoudig, duidelijk en beknopt zijn opgesteld, krijgen al snel meer sympathie dan cases die het maximum aantal toegestane woorden overschrijden, veel zoekwerk vereisen, inconsistente informatie bevatten, onduidelijke of irrelevante cijfers bevatten en slordig opgesteld zijn.
  3. Doelstellingen moeten S.M.A.R.T. zijn: Specifiek, Meetbaar, Ambitieus, Realistisch en in Tijd begrensd zijn. Zorg ervoor dat de jury kan beoordelen of de resultaten en de doelstellingen vergelijkbaar zijn. Haal commerciële- en communicatiedoelstellingen niet door elkaar!
  4. Laat zien dat je met jouw project of campagne een duidelijke visie op jouw vakgebied hebt, gericht op tastbaar resultaat.
  5. De jury beoordeelt op: vernieuwend, verfrissend en onderscheidend vermogen in B2B-marketing.
  6. In B2B-marketing kan het gaan om complexe producten of diensten. Zorg ervoor dat je niet teveel jargon gebruikt en in eenvoudige bewoordingen uitlegt wat de uitdaging en de oplossing is geweest.

 

Jury 2017

 

 

 

 

Kijk hier voor tips & tricks om de B2B Marketing Award te winnen!